Ponoćne misli

Ponoćne misli - Tomac, Zdravko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomac, Zdravko
DIMENZIJA
7,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponoćne misli.pdf
ISBN
1936650133509

OPIS

“Ponoćne misli” iskreno izražavaju autorove dvojbe o religiji, ateizmu, misticizmu, ljubavi i smrti, istini i slobodi, dobru i zlu, zločinu i kazni, sreći i nesreći i smislu i besmislu života. Autor objašnjava i argumentira, zašto treba smisao života tražiti u duhovnosti, a ne u hedonizmu, zašto treba živjeti za dušu a ne za trbuh. Tomac iskreno opisujući svoje dvojbe iz vlastitoga duhovnoga života, dokazuje da je u čovjekovu dušu duboko ugrađena potreba za ljubavlju, ljepotom, dobrotom, pravdom, humanošću i harmonijom i da upravo ta duboka mistična potreba čovjeka čini božanskim bićem.

Related Videos. 18:49 misli da može u visine sjajne...

Autor objašnjava i argumentira zašto smisao života treba tražiti u duhovnosti, a ne u hedonizmu, zašto trba živjeti za dušu, a ne za trbuh. MISLI, POEZIJA, PRIČE, RASPRAVE I OGLEDI. ponedjeljak, 03.11.2014.

POVEZANE KNJIGE