Upravljanje ljudskim potencijalima u prometu

Upravljanje ljudskim potencijalima u prometu - Pupavac, D. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pupavac, D.
DIMENZIJA
10,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Upravljanje ljudskim potencijalima u prometu.pdf
ISBN
6347953093802

OPIS

Iz sadržaja: PREDGOVOR/ KAZALO/ UVOD/ TEORIJSKE ZNAKOVITOSTI EKONOMIJE, TRŽIŠTA RADA I LJUDSKIH POTENCIJALA/ Važnije značajke ekonomije rada/ Temeljna obilježja tržišta rada/ Relevantne znakovitosti ljudskih potencijala/ Pitanja za raspravu i ponavljanje/ TEORIJSKE DERMINANTE SUVREMENOGA TRANSPORTA I PROMETA/ Definiranje važnijih pojmova u sklopu prometnog sustava/ Elementi proizvodnje prometne usluge/ Temeljne vrste transporta i prometa/ Logističke djelatnosti u vezi s transportom i prometom/ Temeljne odrednice suvremenih tehnologija transporta/ Pitanja za raspravu i ponavljanje/ ORGANIZACIJSKI KONCEPT UPRAVLJANJA LJUDSKIM POTENCIJALIMA U PROMETNIM PODUZEĆIMA/ Klasični pristup kkonceptu upravljanja ljudskim potencijalima/ Suvremeni pristup konceptu upravljanja ljudskim potencijalima u prometnim poduzećima/ Audit ljudskih potencijala prometnih poduzeća/ Organizacijska kultura prometnih poduzeća/ Žene u prometnim poduzećima/ Pitanja za raspravu i ponavljanje/ FUNKCIJE LJUDSKIH POTENCIJALA U PROMETNIM PODUZEĆIMA/ Organiziranje i sistematiziranje rada u prometnim poduzećima/ Vrednovanje rada i motiviranje zaposlenika u prometnim poduzećima/ Razvoj i obrazovanje zaposlenika u prometnim poduzećima/ Zaštita i sigurnost zaposlenika u prometnim poduzećima/ Pitanja za raspravu i ponavljanje/ INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE – ČIMBENIK POSTIZANJA IZVRSNOSTI UPRAVLJANJA LJUDSKIM POTENCIJALIMA U PROMETNIM PODUZEĆIMA/ Relevantna obiljećja informacijskih tehnologija/ Usporedba transakcijskih i analitičkih informacijskih tehnologija/ Proračunska tablica i kvantitativna analiza/ Računalne aplikacije u funkciji uspješnoga upravljanja ljudskim potencijalima u prometnim poduzećima/ Pitanja i zadaci za raspravu, vježbe i ponavljanje/ LITERATURA/ POPIS TABLICA/ POPIS SHEMA/ POPIS GRAFIKONA/ POPIS ZEMLJOVIDA/ KAZALO IMENA/ KAZALO POJMOVA/ KAZALO KRATICA/ BILJEŠKE O AUTORIMA

u okviru procesa Europskog semestra (poglavlje 4.2.. Rješavanje slabosti u upravljanju i povećanje učinkovitosti javnog sektora) Nacrt prijedloga Zakona o plaćama u javnom sektoru (Izradila prethodna Vlada u kolovozu, 2015.g.

Promet-Traffic-Traffico (0353-5320) 16 (2004), 3 ; 151-159. O ljudskim potencijalima U Hrvatskoj elektroprivredi kontinuirano razvijamo najbolje prakse upravljanja ljudskim potencijalima i ulažemo u razvoj kompetencija svojih radnika koji su naša najveća vrijednost i konkurentna prednost u sve izazovnijim uvjetima poslovanja na otvorenom tržištu. U ponedjeljak, 6. veljače 2017., u prostorijama Ministarstva financija, svečano je obilježen završetak projekta uspostave Informacijskog sustava za upravljanje ljudskim potencijalima u Ministarsvu financija - Poreznoj upravi kojeg je provodio Infoart d.o.o.

POVEZANE KNJIGE