Hongkong plan grada

Hongkong plan grada PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Hongkong plan grada.pdf
ISBN
3203282074372

OPIS

Na planu grada prikazan je i gradski prometni sustav te veće i važnije zgrade razvrstane prema namjeni. Radi lakšega pronalaženja objekta karta je podijeljena u kvadratnu mrežu s oznakama za orijentaciju. Plan grada sadržava popis ulica i važnijih objekata.

Za planer putovanja odaberite ikonu "Planer putovanja" s desne strane. Hongkong je smešten na južnoj obali Kine, 60 km istočno od Makaa na suprotnoj strani estuara Biserne reke.Okružen je Južnim kineskim morem na istoku, jugu i zapadu, granicom i gradom Šendženom u pokrajini Guangdung na severu preko reke Šam Čun.Površina teritorije od 1.104 km² se prvenstveno sastoji od ostrva Hongkonga, ostrva Lantaua, poluostrva Kauluna i Nove teritorije, kao i još ... Hong Kong ima nekoliko javnih i lepih parkova u kojima se možete odmoriti i skloniti od gradske vreve. U njima se vežba Tai chi, igra šah, peva i čita.

| 13:05 Hong Kong u Kul IN-u 19 sij 2016 11:01 Nakon dugogodišnje uspješne suradnje sa talijanskom kulinarskom školom ALMA, Kulinarski institut Kul IN iz Siska najavljuje novu međunarodnu suradnju i ekspanziju prema istoku te će svim zainteresiranim predstaviti predstavlja kineski kulinarski institut iz Hong Konga (CCI). Hong Kong je sedam prošlogodišnjih mjeseci bilježio nasilne prosvjede koji su uništili njegovu reputaciju stabilnog grada te ostavili grad duboko podijeljenim. Pandemija koronavirusa i socijalno distanciranje su ipak potaknuli četiri mjeseca primirja. Beograd je na 181.

POVEZANE KNJIGE