Atena plan grada

Atena plan grada - .. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
..
DIMENZIJA
12,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Atena plan grada.pdf
ISBN
5101401969291

OPIS

Plan grada Atene (Grčka)

Posejdon je zabio svoj trozub u tlo te se pojavio izvor koji im je je dao mogućnost trgovanja, a i vodu, no bila je slana i nije bila za piće. Atena im je ponudila stablo masline, te su građani prihvatili ... Po dolasku slijedi panormaski razgled grada busom: Hotel Continental - Zgrada Radiotelevizije Makedonije, nakon čega prolazimo pokraj starog otomanskog dijela grada - Sveučilište Ćirila i Metoda - Murat Pašina Džamija - Bit Pazar - Sahat Kula -… Atena i Grčka, 8 dana, putovanje, mediteran, europa, prag, već, dana Božica Atena je, naprotiv, zasadila maslinu u golu klisuru, koja je odmah počela prekrasno zelenjeti.

Tu se možete sami poslužiti mapama grada na mnogo jezika (pohvala Grcima). Sjedamo u bus koji nas treba prebaciti do hotela. Atena nije samo antički grad u kojem ćete se osjećati bliže grčkim bogovima i velikim misliocima.

POVEZANE KNJIGE