Milano plan grada

Milano plan grada Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Milano plan grada.pdf
ISBN
6669318126558

OPIS

Na planu grada prikazan je gradski prometni sustav te veće i važnije zgrade razvrstane prema namjeni. Radi lakšega pronalaženja objekta karta je podijeljena u kvadratnu mrežu s oznakama za orijentaciju. Plan grada sadržava popis ulica i važnijih objekata.

Smješten je u niziji u Lombardiji, najnaseljenijoj i najrazvijenijoj regiji Italije, čiji je i glavni grad, otprilike na pola puta između rijeke Po na jugu i podnožja Alpa na sjeveru, odnosno rijekâ Ticino na zapadu i Adde na istoku. Sam grad ima nešto manje od 1.400.000 stanovnika ... Široki bulevari, znatan broj kulturnih spomenika, dovoljan da im se posvetite natenane,modno ludilo koje zahteva bensedine, lepa arhitektura pa i neka čudna mirnoća i opuštenost grada s obzirom da je najposlovniji italijanski grad, čine Milano, najcool gradom Apeninskog poluostrva. Geografske karakteristike.

Zaista nije čudno što se ovaj dio grada popularno naziva 'zlatnim pravokutnikom' (Quadrilatero d'oro). Godine 2008. Milano je bio najzagađeniji europski grad što je potaknulo zabrinutost u vezi nastavka planiranja mjera za razvoj grada.

POVEZANE KNJIGE