Ervehe

Ervehe - Starova, Luan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Starova, Luan
DIMENZIJA
6,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Ervehe.pdf
ISBN
8309279683015

OPIS

Ervehe. Knjiga o jednoj majci osmi je roman Balkanske sage albansko-makedonskog pisca Luana Starove. Riječ je o lirskoj i meditativnoj, ali epski produljenoj potresnoj naraciji o višekratnom progonstvu što se proteže kroz nekoliko naraštaja i svojom difuznom prirodom trajno obilježava živote više generacija jedne obitelji.

The name Ervehe has six characters. Buy Ervehe: Personalized Notebook with Flowers and First Name - Floral Cover (Red Rose Blooms). College Ruled (Narrow Lined) Journal for School Notes, Diary Writing, Journaling.

Riječ je o lirskoj i meditativnoj, ali epski produljenoj potresnoj naraciji o višekratnom progonstvu što se proteže kroz nekoliko naraštaja i svojom difuznom prirodom trajno obilježava živote više generacija jedne obitelji. The purpose of this channel is linked to my studies at TCMI as I'm studding in a Master of Arts program, concentration on Leadership. Ova je knjiga prije svega lirski zapis i svjedočanstvo o jednoj majčinskoj figuri koja je zapravo bila ona koja je kroz burna i nestabilna vremena, vremena progona, gladi i krpanja dijelova obiteljskog života uvijek iznova, držala obitelj na okupu i bila svojevrsno obiteljsko sidro, sigurna luka čijim su se obalama uvijek vraćali i suprug i njezino šestero djece. Ervehe. Knjiga o jednoj majci osmi je roman Balkanske sage albansko-makedonskog pisca Luana Starove.

POVEZANE KNJIGE