Rođenje života

Rođenje života - Krajcar, Antun | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krajcar, Antun
DIMENZIJA
11,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Rođenje života.pdf
ISBN
4281412395418

OPIS

Riječ je o sedmoj knjizi u nizu, koliko ih je dr. Anton Krajcar do sada objavio. Anton Krajcar rođen je 1943. godine u selu Semići, završio je Medicinski fakultet u Rijeci i specijalizirao opću medicinu. Uz to se stručno usavršavao u području analitički orijentirane psihoterapije, kardiologije, neurologije i urgentne medicine. Radio je kao liječnik u buzetskom Domu zdravlja, obnašao je i dužnost ravnatelja, a potom do mirovine radio u privatnoj ordinaciji opće medicine, gdje se posebno bavio psihoterapijom. Anton Krajcar često ističe: ”Sve oko mene učilo me je od rođenja do današnjeg dana. Ne mogu reći što me nije učilo, učio me je i mrtvi kamen. Ono što sam najviše naučio jest istraživanje sebe kroz sebe… Za mene ne postoji racionalno, podsvjesno i nesvjesno, već samo nepoznato.” Dr. Krajcar je u mirovini i s obitelji živi u Buzetu.

Uz to se stručno usavršavao u području analitički orijentirane psihoterapije, kardiologije, neurologije i urgentne ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Rođenje života autora Krajcar, Antun. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Još od Isusova začeća njegovo su rođenje i život u neizvjesnosti - treba se roditi, a njegova majka nema čak ni krov nad glavom i zaklon, a kamoli odgovarajuću skrb.

POGLAVLJE „Hleb života" 55. POGLAVLJE Isusove reči su zapanjile mnoge 56.

POVEZANE KNJIGE