Knjige koje nisam napisao

Knjige koje nisam napisao - Steiner, G. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steiner, G.
DIMENZIJA
9,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjige koje nisam napisao.pdf
ISBN
9873468262167

OPIS

Knjiga Knjige koje nisam napisao sastoji se od sedam eseja o sedam knjiga – autor ih naziva „aktivnim sjenama“ koje, svaku iz njezina razloga, a ponekad ih i eksplicira, nije napisao. Neobična je samim svojim naslovom, iza kojeg stoji i stanovita koketerija: ono što je Steiner odlučio ne napisati knjižno, nego ispisati u formi eseja zastrašne erudicije, većina autora ili ne poznaje ili ih ne zanima. Slobodan Šnajder je u časopisu Mogućnosti o knjizi napisao i sljedeće: „Sedam nenapisanih knjiga nisu znamen nekog neuspjeha, već naprotiv mali spomenik intelektualnom poštenju.

Brundalo je nedjeljno poslijepodne u našem osunčanom, novom trosobnom stanu, ručak, gosti, nekoliko parova, sve ljudi u ranim četrdesetima ili kasnim tridesetima, nekoliko djece. Prije 3-5 godina napisao sam nekoliko knjiga o Pythonu. Od tada ih nisam ažurirao, a nisam puno radio ni na Pythonu.

Svih 6 epizoda ove mini serije bit će dostupno od 17.2. na Netflixu.

POVEZANE KNJIGE