Politika i novac

Politika i novac - Kulenović, Ž. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kulenović, Ž.
DIMENZIJA
4,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Politika i novac.pdf
ISBN
8644504938738

OPIS

Financiranje političkih stranaka i izbornih kampanja posljednjih godina privlači zamjetnu pozornost u Hrvatskoj. Napisi o tom pitanju redovito se sreću u dnevnom tisku, tematiziraju u emisijama elektroničkih medija, raspravljaju na okruglim stolovima domaćih i stranih nevladinih organizacija. Ukratko, čini se da je financiranje političkih stranaka i izbornih kampanja postalo jednim od središnjih pitanja senzibiliziranja javnosti za teme iz demokratskog političkog života. Takvi procesi nisu mogli ostati bez odjeka akademske zajednice. Sve do početka 2000, godine u znanstvenoj periodici u Hrvatskoj praktički se nije moglo naići na tekstove politologa ili, pak, pravnika o političkim financijama, jednako kao što nije postojala niti prevedena literatura o tom pitanju.

u 20h u SD "Stjepan Radić" u kino dvorani Forum Srijeda, 11. 5.

Financijski sektor. Monetarni i kreditni agregati; Konsolidirana bilanca MFI-ja; Središnja banka ... Politika i novac : financiranje političkih stranaka i izbornih kampanja / Željka Kulenović.

POVEZANE KNJIGE