Konvencije međunarodne organizacije rada

Konvencije međunarodne organizacije rada - Učar, Marinko Đ. Laleta, Sandra | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Učar, Marinko Đ. Laleta, Sandra
DIMENZIJA
6,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Konvencije međunarodne organizacije rada.pdf
ISBN
5431557423815

OPIS

Priručnik Konvencije Međunarodne organizacije rada s komentarima, koji ima status sveučilišnog udžbenika, nije namijenjen samo studentima prava i pravnicima, već komentari autora omogućuju jednostavan uvid svima u sadržaj i značaj konvencija Međunarodne organizacije rada koje su dio pravnoga sustava Republike Hrvatske i po pravnoj su snazi iznad domaćih zakona. Uz temeljne univerzalne dokumente UN-a ovo su najsveobuhvatniji izvori radnoga prava, odnosno temeljnih ljudskih prava i sloboda. U ovoj su knjizi na jednome mjestu objavljene sve konvencije MOR-a koje je Republika Hrvatska preuzela, notificirala, odnosno ratificirala. Konvencije su objavljene izvorno u skladu s Odlukom o objavljivanju konvencije MOR-a kojih je Republika Hrvatska stranka temeljem notifikacije o sukcesiji, kako bi se sačuvala originalnost teksta konvencija u onom obliku i sadržaju kada su i kako objavljene.

190 i Deklaraciju za budućnost rada. 09.07.2019.

2. Ona stupa na snagu dvanaest mjeseci od datuma kada su kod glavnog ravnatelja registrirane ratifikacije dviju članica. 2.

POVEZANE KNJIGE