Nebeska krv

Nebeska krv - Myers, Bill | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Myers, Bill
DIMENZIJA
7,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Nebeska krv.pdf
ISBN
7212331906565

OPIS

Na ostacima drevnog vjerskog artefakta otkrivena je zagonetna krv. Neki vjeruju da se radi o krvi Isusa Krista. Pokusi sa specifičnim genima uzetim iz krvi daju iznenađujuće rezultate. Došlo je vrijeme da se ovi geni ubace u ljudsko biće. Upoznajte Michaela Colemana: višestrukog ubojicu, stanovnika Reda za pogubljenje i, ako to prihvati, ljudskog pokusnog kunića. ema nikakvih obećanja. Učinci bi mogli ubiti Colemana ili potpuno uništiti njegovo duševno zdravlje. On pristaje na pokus, a rezultati su tako zapanjujući da se istraživanje mora nastaviti – ali ne u zatvoru. S novim identitetom i novim poslodavcem, Katherine Lyon, Coleman ponovno ulazi u društvo. Tada se razotkriva spletka puno mračnija od nečega za što bi mogla biti odgovorna samo znanost.

Čudesno zapetljan, ostavit će vas bez ... [To davno bješe. - Krv i suze tekle,] BANOVI Dolazak I.

Poklonimo Isusu svoje siromašno srce, da bude sjedinjeno s Njegovim srcem, da bude ispunjeno Božjom milošću, strpljivošću i čistoćom, da u svemu odgovara Božjim željama, piše Rastimo u Gospodinu. Krunica se moli na običnu Gospinu krunicu U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. - Nebeska 'proturevolucija' ...

POVEZANE KNJIGE