Život s idi(j)otima

Život s idi(j)otima - Marijanović, Nenad dr.Fric | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marijanović, Nenad dr.Fric
DIMENZIJA
11,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Život s idi(j)otima.pdf
ISBN
9530285161641

OPIS

Član benda Dr.Fric piše o legendarnim KUD Idijotima.

Priča u ovoj knjizi, u kojoj su se našle i neke do ... "Život s idi(j)otima" je autobiografska priča Nenada Marjanovića dr Frica, bivšeg basiste pulskog punk benda KUD Idijoti, koja se bavi diskografski najplodo... Život s idi(j)otima book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers.

Knjiga se bavi diskografski najplodonosnijim djelom karijere sastava koji je ratnih godina stekao kultni status diljem Balkana, a antiratni stav i neskriveni antifašizam svrstao je KUD Idijote među ikone urbane ljevice u ovom dijelu Europe. "Život s Idi(j)otima" prepuna je dogodovština iz kojih se može iščitati slojevitost rastakanja društvenog života tadašnje Pule i Jugoslavije, te propast urbane kulture u Lijepoj našoj. "Knjiga koju sam napisao je knjiga o mom životu, a glavnica mog života, ona najkreativnija, ona najproduktivnija i vjerojatno najbitnija ... „Život s idi(j)otima" е искрена и емотивна приказна за Пула, Истра, љубов, омраза, крај на еден систем и воспоставување на нов, крај на една и воспоставување на друга држава. Život s Idi(j)otima 149,00 Kn Dodaj u košaricu.

POVEZANE KNJIGE