Vrijeme čuda

Vrijeme čuda - Montgomery, Hedvig | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Montgomery, Hedvig
DIMENZIJA
9,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme čuda.pdf
ISBN
1458344159497

OPIS

Niz od pet knjiga Roditeljska magija plod je dugogodišnjeg istraživanja i bogata praktičnog iskustva koji će svakom roditelju ponuditi mudre savjete i zanimljive metode o odgoju djece u sve zahtjevnijemu globaliziranom svijetu. U drugoj knjizi, Vrijeme čuda, Hedvig Montgomery pitkim i pristupačnim stilom govori o tome zašto su prve dvije godine djetetova života čudesne te nam nudi odgovore na pitanja koja si mnogi roditelji postavljaju: kako stvoriti vezu s djetetom od samog početka, kako pristupiti djetetovu snu, njegovoj igri i ishrani te njegovu govoru i emocijama?

Hedvig Montgomery: Vrijeme čuda, tvrdi uvez. Izdavač: Naklada OceanMore.

Dostupnost je promjenjiva SADRŽAJ "Vrijeme čuda" nesvakidašnja je i topla priča o Emilie Dalton, mladoj ženi koja iznenada mora skrbiti za dvoje djece. Dok njezinoj problematičnoj sestri prijeti zatvor, Emilie se mora pobrinuti za dječaka i djevojčicu nad koje se nadvila prijetnja usvajanja. Vrijeme čuda Originalni naslov: ...

POVEZANE KNJIGE