Težak slučaj u Blagdangradu

Težak slučaj u Blagdangradu - McClain Brown, Cody | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McClain Brown, Cody
DIMENZIJA
11,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Težak slučaj u Blagdangradu.pdf
ISBN
2609047726720

OPIS

Blagdangradom upravlja božićna mafija. Uskršnja se banda sasvim dobro snalazi, a čudacima Noći vještica nitko ne može vjerovati. Iza prštavih parada i ludih cjelonoćnih tuluma skriva se svijet nasilja i sumnje u kojem svaki blagdan strahuje da će doći dan kad će ga ljudi prestati slaviti. U nedjelju prije Dana zahvalnosti, krhko je primirje narušeno pokoljem desetak uskršnjih jaja, a Max Martin, detektiv blagdangradskog odjela za umorstva, morat će se utrkivati s vremenom i riješiti slučaj prije negoli okršaji bandi unište grad – makar svaki trag vodi prema Sjevernom polu i onome Debeljku, glavom i bradom. Max će se uplesti u polusvijet glamuroznih vilenjačkih klubova, odrpanih kosturskih dilera i suludog Kralja Noći Vještica. Bit će to svijet besmislenog nasilja i božićnog nakita, glamura i grijeha, medenjaka i metaka. Bit će to težak slučaj u Blagdangradu. Cody McClain Brown autor je biografskih bestselera Propuh, papuče i punica i Hrvatska uzvraća udarac. Ovo mu je roman prvijenac…

Bit će to težak slučaj u Blagdangradu. Bit će to težak slučaj u Blagdangradu. Cody McClain Brown autor je biografskih bestselera Propuh, papuče i punica i Hrvatska uzvraća udarac.

Ovo mu je roman prvijenac. Podaci Nakladnik Znanje Uvez Meki uvez Jezik hrvatski Broj stranica 200 Godina izdanja 2019 Dimenzije 13x19 Prevoditelj Ivana Banović "Težak slučaj u Blagdangradu" (Hard Case in Holiday City, 2019.) iz pera najpopularnijeg hrvatskog zeta Codyja McClaina Browna, autora biografskih bestselera "Propuh, papuče i punica" i "Hrvatska uzvraća udarac", nova je, ludo zabavna i potpuno neobična knjiga.

POVEZANE KNJIGE