Četvrti krug

Četvrti krug - Buljan, Mirjana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buljan, Mirjana
DIMENZIJA
9,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Četvrti krug.pdf
ISBN
8512045004399

OPIS

Roman Četvrti krug Mirjane Buljan zrcali složenu sliku društva u stalnoj tranziciji, koja osim širih društvenih okvira, zahvaća i običnu ljudsku svakodnevicu. Kritički pišući o društvu, autorica progovara o ravnodušnosti zajednice prema ugroženim pojedincima koji vape za pomoći i o nametljivim pojedincima koji opstaju. U romanu svjedočimo o psihološkoj drami čovjeka ovisna o uspjehu, lažima i društvenim pogodnostima. Veze, interesi i različite vrste pogodovanja isprepleteni su u paralelnom svijetu koji sa svojim zakonima, pravilima igre i dvostrukim mjerilima često nije u skladu s postojećim građanskim shvaćanjem poštenja. Nenad, glavni lik, siromašni pripadnik radničke klase, željan boljitka, svijeta i njegova vrelog blještavila, pristaje na život u mračnim tunelima, zasnovan na moralno upitnim osnovama. Mirjana Buljan ovim je djelom zaokružila svoj prozni opus te je u književno naslijeđe ostavila zabilježen duh vremena nekoliko generacija.

Elektronsko izdanjeNovo. Dojlom, a da dvojica arhineprijatelja, Šerlok Holms i profesor Džejms Morijarti, udruže snage kako bi Četvrti Krug konačno mogao da se... Četvrti krug: pariz - sombor.

Dojlom, a da dvojica arhineprijatelja, Šerlok Holms i profesor Džejms Morijarti, udruže snage kako bi Četvrti Krug konačno mogao da se... Četvrti krug - VUK JEREMIĆ POSLE ZAVRŠENOG ČETVRTOG KRUGA: Imamo razlog za zadovoljstvo, ostali smo na vrhu liste. Mirjana Buljan - Četvrti krug (A21). Cijena.

POVEZANE KNJIGE