Ne budi se

Ne budi se - Lawler, Liz | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lawler, Liz
DIMENZIJA
8,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne budi se.pdf
ISBN
4637288607455

OPIS

Roman Ne budi se veliki je svjetski hit koji je poharao svjetske top ljestvice i zarobio srca obožavatelja trilera. Alex Taylor se probudi zavezana za operacijski stol. Osoba koja stoji pored nje nije njezin liječnik. Prisiljava je na izbor između dva jednako neopisiva zla. Alex se ponovno budi neozlijeđena i nikoga ne može uvjeriti u svoju stravičnu priču. Odbačena od kolega, obitelji i svoga partnera, Alex počinje misliti da gubi razum. Sve dok ne sretne sljedeću žrtvu. Toliko napeto da nećete moći ispustiti iz ruku. Toliko jezivo da nećete moći prestati pričati o tome. „Izvanredno…Štivo prepuno iznenađenja.“ Angela Marsons „Neodoljivo štivo s uvjerljivim, nezaboravnim likovima i uzbudljivom atmosferom koje će se svidjeti ljubiteljima serije Uvod u anatomiju.” – Booklist

ožujka o.g. u jutarnjim su satima ravnateljice i ravnatelj, te vrtićka i školska djeca, u prisutnosti delegacije Grada ... Udruga "Zasadi stablo, ne budi panj!" nastavlja sa sadnjom stabala diljem Hrvatske.

Prije nekoliko tjedana smo izbacili i noćne podoje, s nadom da će pomoći da se manje budi. Sisa prije spavanja, zaspi i više mu ne dajem dojku iako on traži, ponudim mu samo vodu. Kampanja „Zasadi stablo, ne budi panj" ove se godine održava od 1.

POVEZANE KNJIGE