Cvjećarnica u kući cvijeća 2. izdanje

Cvjećarnica u kući cvijeća 2. izdanje - Džamić. Lazar | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Džamić. Lazar
DIMENZIJA
9,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Cvjećarnica u kući cvijeća 2. izdanje.pdf
ISBN
5836587586620

OPIS

Svoje bogato iskustvo s područja komunikacije putem kulturnih obrazaca u ovoj će knjizi Lazar Džamić primjeniti na fenomen stripa Alan Ford. Riječ je o talijanskom stripu koji je 1980-ih godina bio čitaniji u bivšoj Jugoslaviji nego u domovini, nikad nigdje nije prošao zapaženije, a popularnost mu se zadržala dan-danas. Alan Ford osobito je bio važan u Hrvatskoj zbog virtuoznog prijevoda Nenada Brixyja, koji mu je pristupao kao književnom djelu i prevodio ga u duhu hrvatske književnosti početka dvadesetog stoljeća. Autor sve te elemente uzima u obzir i pokušava rekonstruirati što su jugoslavenski čitatelji mogli prepoznati u siromašnim i posve bezrazložno entuzijastičnim uposlenicima disfunkcionalne cvjećarnice koja funkcionira i kao sasvim nevažan, ali ipak osobit čimbenik u politici svjetskih sila.

godine potraži u Rockmarku! Cvjećarnica u Kući cveća ( 2 izdanje ) ALAN FORD, Grad Mostar, 30 KM, Strip knjižara Dostava u roku 24/48h Sigurna kupovina Kartično plaćanje Novi naslovi Kiosk izdanja Kompleti Svi brendovi na jednom mjestu Cvjećarnica u kući cveća ilustrovana je brojnim prizorima iz stripa, maštovito napisana i kreativno dizajnirana. To je knjiga koja će čak i onima koji nikada nisu čitali Alana Forda pružiti uvid u fenomen jednog doba, jedne zemlje, nedovršene prošlosti.

Čitatelji koji se u stvarnosti morali nositi s beskonačnom birokracijom i raširenom korupcijom prepoznali su dio svoga društva u satiri Alana Forda. Tribina: Alan Ford u Kući cvijeća. ...

POVEZANE KNJIGE