Šator za jednu osobu

Šator za jednu osobu - Mešković, Alen | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mešković, Alen
DIMENZIJA
3,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Šator za jednu osobu.pdf
ISBN
1201074487652

OPIS

Nakon zapaženog romana “Ukulele jam” koji govori o izbjegličkim danima tinejdžera iz Bosne, Mikija, u Hrvatskoj, “Šator za jednu osobu” donosi drugi dio Mikijeve epopeje: on kriomice napušta izbjeglički centar, Hrvatsku, roditelje i s nešto novca i ukradenim maminim zlatnim prstenom kreće, kao neka preteča suvremenih migranata, prema starijem bratu i idolu Neni, u obećanu zemlju Švedsku. No, u Danskoj se sve komplicira, i pred Mikijem su novi izazovi u novoj klimi, kulturi i jeziku. Srećom u svim kliznim i kriznim identitetima Miki ima jedan kao uporište, rock’n’roll, a baš u Danskoj se održava Roskilde festival, ali i taj je ljekoviti duhovni azil privremen. Korak po korak, riječ po riječ, Miki mora naći svoje mjesto pod suncem, pardon, u vjetru Danske. On mora naučiti pljeskati jednom rukom, u šatoru za jednu osobu. Kruno Lokotar Šator za jednu osobu tragikomična je priča o odlasku i dolasku, o samoći i traganju za “svojima”, o suočavanju s kompliciranom balkanskom prošlošću i novom, neobičnom stvarnošću – u Skandinaviji.

Kupuj povoljno Šatori i bivaci online? Kupuj na rasprodaji lightinthebox.com-a već danas! Kvalitetan i udoban Chub šator za jednu osobu Produžena nadstrešnica s prednje strane Čvrste aluminijske trodijelne šipke promjera 16 mm Vodeni stupac: 5000 mm Prostrana vrata sa patentnim zatvaračem Lagana odvojiva podnica Isporučuje se s klinovima Transportna torba uključena Transportne dimenzije: 158x20 cm Dimenzije: 280x230x135 cm ... Dvoslojni obiteljski šator, primjeren za 4 osobe. High Peak Tauris 4 nudi puno prostora i dodatke, kako bi vaš odmor bio još ugodniji.

QUECHUA. Sklopiva stolica za kampiranje Basic plava (187) Vaše recenzije Recenzije naših članova tima Radno ... Kompaktni šator za jednu osobu, zaštita od vjetra i oluje Patent u ulaznom dijelu omogućuje komforan ulaz u šator Moguće je odložiti opremu pred natkrivenim ulaznim dijelom Ventilacijski otvor s desne i lijeve strane Mreža protiv komaraca na ulazu Fotografija je informativnog karaktera. Šatori i oprema za kamping.

POVEZANE KNJIGE