Bijela lavica

Bijela lavica - Mankell, Henning | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell, Henning
DIMENZIJA
7,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijela lavica.pdf
ISBN
1716930929773

OPIS

Roman Bijela lavica treći je slučaj istražitelja Kurta Wallandera. Inspektor Kurt Wallander nalazi se pred možda najtežim slučajem u svojoj karijeri. Sve je počelo nestankom jedne švedske posrednice za nekretnine. Mnoge pojedinosti ubrzo počinju ukazivati na paklenu zavjeru međunarodnih razmjera. Wallander slaže cjelovitu sliku i shvaća da više nije riječ o dobrobiti jedne osobe, nego o sudbini stotina tisuća ljudi… “Odjednom je shvatila da mora otići. Nepomičan muškarac ledena pogleda ulijevao joj je strah. Htjela je potrčati, ali čovjek je odjednom oživio. Izvadio je nešto iz džepa na jakni. Prekasno je vidjela da je to pištolj.” Ono što je započelo s nestankom mlade žene, ubrzo će dovesti inspektora Wallandera na trag južnoafričkoj tajnoj organizaciji… Roman Bijela lavica prava je poslastica za ljubitelje prvorazrednih švedskih krimića.

Uvjeti korištenja Politika privatnosti Oglašavanje Izbori - cjenik Impressum Politika kolačića RSS Partnerski portali 24sata.hr ... Roman Bijela lavica prava je poslastica za ljubitelje prvorazrednih švedskih krimića. Bodovi: 2,00: Pri svakoj kupovini prikupljate bodove, a za određeni broj bodova dijelimo vrijedne poklone.

MARC zapis - ID: 124259 ... Roman Bijela lavica treći je slučaj istražitelja Kurta Wallandera. Inspektor Kurt Wallander nalazi se pred možda najtežim slučajem u svojoj karijeri.

POVEZANE KNJIGE