Sve o sestri Robina Hooda

Sve o sestri Robina Hooda - Meandarmedia d.o.o. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meandarmedia d.o.o.
DIMENZIJA
12,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve o sestri Robina Hooda.pdf
ISBN
8075303242428

OPIS

Romanom “Sve o sestri Robina Hooda” Irena Lukšić (1953. – 2019.) nastavlja autobiografsku crtu iz nekoliko svojih prethodnih knjiga, ali iz ponešto drukčije perspektive: u žiži njenoga interesa našla se majka sa svojim notesom u koji bilježi važne svjetske događaje doživljene kroz medije (novine, televiziju i radio) kao i zbivanja u obitelj. (…) “Sve o sestri Robina Hooda” živ je i duhovit roman o posljednjoj utopiji XX. stoljeća, u kojemu se skladno prepleću fikcija, autorefleksija i dokumentarizam. Roman je namijenjen kako knjiškim sladokuscima koji prepoznaju različite slojeve iščitane stvarnosti tako i manje zahtjevnim čitateljima koji znatiželju zadovoljavaju na bogatoj fabularnoj razini.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Sve o sestri Robina Hooda je odlična knjiga autora Irena Lukšić. Knjiga pod nakladom Meandarmedia izdana je kao meki uvez uvez.

Kroz obiteljsku priču dotiče se čitavog niz Toggle Navigation. Search for...

POVEZANE KNJIGE