Dobar pas

Dobar pas - Swinny, Nicola Jane | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Swinny, Nicola Jane
DIMENZIJA
5,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobar pas.pdf
ISBN
1176087269691

OPIS

Zakoračite u prekrasan svijet pasa i zaplješćite šarmu i briljantnosti čovjekova najboljeg prijatelja. Od labradora do pudla, od njemačkih ovčara do mopsa otkrijte tajne različitih psećih pasmina i što to svaku od njih čini jedinstvenom i neodoljivom.

Engleski Buldog (eng. English Bulldog) Dobar vlasnik psa svome ljubimcu želi samo najbolje, ali svakome se može dogoditi da u odgoju i brizi za psa napravi neku grešku.

Kako bi se pas osjećao sigurno i sretno, ovih 10 stvari nijedan vlasnik psa ne smije raditi dlakavom članu svoje obitelji Zapratite nas kanal i ocekujte jos novih videa za najmladje!Ideja - Sanja KuzmanovicCrtez i Animacija - Jovan MarkovicTekst- Sanja Kuzmanovic i Dragan Kuzman... Idealan pas za bikove je bernski planinski pas. Ovaj dobar div iznimno je miran, staložen, dobar i inteligentan.

POVEZANE KNJIGE