Sigurnost europskih granica i migracije

Sigurnost europskih granica i migracije - Dragović, Filip | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dragović, Filip
DIMENZIJA
12,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurnost europskih granica i migracije.pdf
ISBN
1648456256980

OPIS

U knjizi je obrađeno nastajanje i razvoj europskih sigurnosnih politika povezanih sa sigurnošću granica, koje su danas jedno od najvažnijih pitanja unutarnje sigurnosti članica Europske unije. Objavljivanje ove knjige, afirmiranog autora dr.sc. Filipa Dragovića, važan je doprinos politološkoj znanosti te velika pomoć hrvatskoj znanstvenoj i stručnoj javnosti u razumijevanju ovih pitanja. Na važnost ove knjige dodatno ukazuje i spoznaja da se Republika Hrvataka nalazi na vanjskoj granici Europske unije, te da će sigurnost granica i migracije biti dugoročno važna pitanja. Zbog svega navedenog, knjiga će biti korisna svima onima koji se bave sigurnošću, migracijama i granicama kako iz znanstvene tako i stručne perspektive. Prof. dr.sc. Siniša Tatalović

godini. Odgovor EU-a na migrantski izazov uključuje mjere za jačanje nadzora granica i učinkovitije rješavanje zahtjeva za azil..

srpnja 11 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5).O knjizi će govoriti: dr. sc.

POVEZANE KNJIGE