Osnove pletenja pp

Osnove pletenja pp Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove pletenja pp.pdf
ISBN
2446877962176

OPIS

Pletenje moderne i kreativne odjeće te modnih dodataka pomoču ovog priručnika, obveznog štiva za sve pletačice, postaje pravo zadovoljstvo. Za sve početnike ovo je osnovni vodič koji omogučuje da se odmah počne plesti. Vještine se mogu proširiti kreativnim tehnikama pletenja, kao što su čipke, pletenice i narodni motivi, kako bi se dobile raznolikost i elegancija. Koristeći se priručnikom, vrlo se lako mogu naučiti tehnike nabiranja, pletenja izduženim petljama, izrade gumba i kićanki, čak i pletenja s perlama. Priručnik je bogato ilustriran s prikazima rukotvorina i detaljnim fotografijama. Osnove pletenja neophodan je priručnik koji uvijek može biti uz vas. Claire Crompton talentirana je pletilja s više od 15 godina iskustva. Diplomirala je dizajn pletene odjeće što ju je odvelo u industriju pletenja.

Pročitaj više. Dodaj u listu želja. Za sve one koji žele naučiti plesti ili se okušati u heklanju pokazat ćemo osnovne tehnike pletenja i heklanja kako bi i oni mogli uživati s nama.

Stvarno postoji samo nekoliko osnova za pletenje koje morate znati kako biste napravili jednostavne projekte. Kada znate osnove, možete početi kombinirati sva vaša znanja da biste prešli na trickije, zamršenije ... V videoposnetku so predstavljene osnove pletenja.

POVEZANE KNJIGE