Zimski kreativni kutak

Zimski kreativni kutak - Jurin, Maja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jurin, Maja
DIMENZIJA
12,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Zimski kreativni kutak.pdf
ISBN
6886153278367

OPIS

Mali i veliki kreativci! Zakoračite u svijet mašte i dobre volje sa zimskim nastavkom omiljenoga priručnika iznikloga u Kreativnom kutku Maje Jurin! Nakon tapkanja, šljapkanja stižu nam snijeg, sobovi, snjegović, patuljci, a naći će se i poneki bombon. Opet ćemo mijesiti, crtati, ali i lakirati, špricati, lijepiti te ukrašavati. I to nije sve. Trebaju nam šljokice i kolačići, a snijeg ćemo sami napraviti. Sad si sve to zamislite i neka naša i vaša zimska kreativna priča započne. U svakom slučaju, bit će nam toplo i zabavno kao i uvijek. Nadamo se da ste spremni. Evo, mi smo tu, u našem kutku, i čekamo vas. Mali i veliki kreativci, skinite svoje tople rukavice i na posao. Moramo se prvo zagrijati…STOGA, TKO GOD KAŽE DA ZIMI SVE SPAVA, NIJE U PRAVU KAD SE RADI O KREATIVNOSTI.

Gradski LiDraNo 2020. Sloboda, koja predivna riječ.

A kada igri na snijegu dođe kraj, super je osjećaj utopliti se doma uz fini čaj, toplu čokoladu ili juhicu. A zabava tek tada počinje! Zimski kreativni kutak 39,90 kn .

POVEZANE KNJIGE