Osnove kukuičanja pp

Osnove kukuičanja pp PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove kukuičanja pp.pdf
ISBN
2603711370799

OPIS

Bilo da ste početnik ili samo tražite svježe ideje, Osnove kukičanja knjiga je za vas. Uz jasne upute, shematske prikaze i slike, početak je jednostavan. Jednom kad svladate rad kukicom, pružit ce vam se neograničen izbor ukrasnih bodova poput picot petljica, čupavog boda i Solomonovih uzlica. Kad postanete vještiji u kukičanju, naučit ćete oblikovati svoj rad, izrađivati ukrasne detalje i raditi s perlicama. To su samo neke od vještina koje ce se svidjeti i iskusnim ljubiteljima kukičanja. Uz pomoć ove knjige naučite tehnike za izradu ukrasa za kućanstvo, odjeće i modnih dodataka, koji će vas uz Osnove kukičanja potaknuti na daljnje učenje, isprobavanje i stvaranje. Sue Whiting uspješna je kreatorica kukičanih i pletenih odjevnih predmeta. Diplomirala je na Londonskom modnom koledžu i iza sebe ima 30 godina iskustva u modnoj industriji i bavljenja tom vrstom ručnog rada. Autorica je nekoliko knjiga na temu ručnog rada iglom i redovito surađuje s velikim proizvođačima i dobavljačima konca.

sij 23, 2013. Hvalevrijednu akciju prikupljanja hrane za korisnike programa „Pomoć u kući", što ga Grad Senj uspješno već drugu godinu za redom provodi u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih i ovog su mjeseca poduprli djelatnici Policijske postaje Senj. Aktivnost i zalaganje članova Psihološkog proljeća u slučaju Hrvatske komore inženjera građevinarstva (HKIG) zapela je za oko i Vedranu Marjanoviću koji o nama piše u članku za novac.jutarnji.hr: "Zbivanjima u HKIG-u učestalo se bavi i blog "Psihološko proljeće" članova Hrvatske psihološke komore koji se zalažu za reformu komorskog sustava u zemlji. Preuzimanja Version Download 5 File Size 201.69 KB File Count 1 Create Date 7.

Investitor/vlasnik angažira ovlaštenog projektanta strojarstva kako bi projektirao plinski priključak i instalaciju i ishodio potrebne uvjete i suglasnosti.; Ovlašteni projektant u ime vlasnika/investitora predaje u PPD-DP pravilno popunjen i od vlasnika/investitora ovjeren zahtjev za EU i ES i uz zahtjev prilaže potrebnu ... Osnove kukuičanja pp. 49,90 kn.

POVEZANE KNJIGE