Ispovjedna tajna

Ispovjedna tajna - Hedl,Drago | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hedl,Drago
DIMENZIJA
9,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispovjedna tajna.pdf
ISBN
8609193893288

OPIS

Nastavak vrhunskog hrvatskog krimića Izborna šutnja Drage Hedla. Ako ste čitali Izbornu šutnju, već ste upoznali policijskog inspektora Vladimira Kovača i novinara Stribora Kralja, i sve one koji će im u razbijanju pogrešnih šutnji i nedostojnih tajni ili pomoći ili odmoći, štiteći interese korumpiranih, beskrupuloznih i moćnih. A sve to u ozračju Osijeka i Hrvatske, ovaj put i Beograda i Srbije u današnje posttranzicijsko vučje doba, u kojem je svaki napor k razotkrivanju poroka i zločina onih koji imaju sve nesumnjivo donkihotovska stvar. Hedl piše svedeno i britko, s insajderskim uvidom vrsnog i hrabrog novinara i akribijom dobrog žanrovskog pisca. Teofil Pančić Na početku romana anonimni psihopat uhodi mladu djevojku: kad djevojku pronađu mrtvu, ono što izgleda kao prometna nesreća uskoro se pretvara u zamršenu urotu čiji korijeni sežu desetljećima unatrag. Novinari, suci, policija i crkva upleteni su u uzajamne ucjene, interesne veze i zavjere šutnje, a preko nekadašnje crte bojišta caruje novo, kriminalno bratstvo-jedinstvo. Ako Šveđani imaju Millenium trilogiju Stiega Larssona, Hrvati će uskoro dobiti Osječku trilogiju Drage Hedla. Jurica Pavičić

Moguće da takva praksa postoji u kojoj totalitarnoj državi koja niječe vjerske slobode. "Izborna šutnja" i "Ispovjedna tajna" romani su koji jasno daju do znanja kako se izabrani žanr može i mora nadograditi odmacima od primarnog krimi-zapleta, složenijim karakterizacijama likova i uvjerljivom atmosferom jer inače sve skupa ostaje tek "papirnato" prolaženje od zagonetke do njezinog rješenja. ISPOVJEDNA TAJNA - drago hedl (100090972) - prijava na Moj račun registracija / kreiraj novi račun dodaj u favorite pošalji prijatelju Pomoć Ispovjedna tajna Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Ispovjedna tajna, koja ne dopušta izuzetaka, zove se "sakramentalni pečat", jer ono što je pokornik očitovao svećeniku ostaje "zapečaćeno" sakramentom. Ispovjedna tajna obvezuje i sve vjernike koji bi se mogli naći u situaciji da čuju tuđu ispovijed. Ispovjedna tajna 129,00 kn .

POVEZANE KNJIGE