Legendarna putovanja svemir

Legendarna putovanja svemir Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Legendarna putovanja svemir.pdf
ISBN
2834698118551

OPIS

Atraktivno dizajnirana slikovnica s prozorčićima i kliznim umetnutim stranicama na izvlačenje donosi priču o istraživanju svemira, od izuma prvih raketa prije 700 godina do svemirskih misija našega doba. Nakon prikaza Sunčeva sustava kronološkim se redom nižu poglavlja o svemirskim pionirima, satelitima, letovima na Mjesec, svemirskim postajama, space shuttleovima, šetnji svemirom, slanju svemirskih letjelica-orbitera i sondi na Merkur, Veneru, Jupiter, Saturn, Titan, Uran, Neptun i dalje u međuzvjezdana prostranstva, istraživanju Marsa i modernim misijama: istraživanju Jupitera, Plutona, svemirskom turizmu…

Akcije i katalozi. Pronađi najbolju cijenu na Njuškalo popustima! Legendarna svemirska putovanja, stvarna i ona koja se tek trebaju dogoditi.

LEGENDARNA SARAČEVA ANEGDOTA ... Svemirska putovanja: Ljudske misije oko Mjeseca Kompanija SpaceX planira iduće godine "provozati" dvoje turista oko Mjeseca, što će biti prvi let s posadom do Zemljinog satelita u više od 40 godina, objavio je novinarima direktor kompanije Elon Musk. Knjižara Planetopija je nakladnička kuća koja objavljuje knjige s područja osobnog razvoja i holističkog pristupa zdravlju, prehrane, duhovnosti, ekologije. Naše su knjige i autori dobitnici brojnih priznanja i nagrada. Informirajte se na koji se način možete zaštititi kad vas netko traži vaše osobne podatke te kako prepoznati napade putem raznih digitalnih kanala. Pregledali su sve knjige iz naprtnjače.

POVEZANE KNJIGE