Ako poželite

Ako poželite - Cole, Kresley | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cole, Kresley
DIMENZIJA
7,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Ako poželite.pdf
ISBN
7279015294241

OPIS

Roman Ako poželite priča je o Hughu MacCarricku i drugi je dio ljubavne trilogije o tri brata iz Škotske koji žive opasne živote protkane mračnom žudnjom i smrtonosnom kletvom. U mladosti se Hugh MacCarrick ludo zaljubio u prelijepu englesku djevojku koja je uživala u tome da ga izaziva svojim koketiranjem. Pa ipak, znao je da je nikada neće oženiti jer se nad njim nadvila užasna obiteljska kletva. Kako bi izbjegao iskušenje, Hugh je napustio dom i na kraju postao plaćeni ubojica. Djevojka u koju je bio zaljubljen, Jane Weyland, bila je očajna. Gorštak za kojeg je vjerovala da će se za njega udati umjesto toga ju je napustio. Kad su Hugha MacCarricka mnogo godina nakon toga pozvali da je zaštiti od očevih neprijatelja, njezina se bol pretvorila u gnjev. No želja za njim nije izblijedjela. Dok se skrivaju, Jane muči Hugha svojim zavodničkim igricama. A on se teškom mukom bori da joj odoli zbog opasnih tajni koje bi je još više mogle ugroziti. Ali Hugh više nije nježni mladić – a od igranja s usijanim željama okorjelog ratnika Jane će se ili opeći… Ili ponovo razbuktati ljubav koja nikada nije ugasla. Kresley Cole jedna je od najpopularnijih suvremenih autorica ljubavnih romana. Njezina hit trilogija Ako se usudite, Ako prevarite i Ako poželite zarobila je srca brojnih čitateljica diljem svijeta.

Kopirali ste poveznicu članka! Kruščić će potrajati i nekoliko dana . Vikend je idealno vrijeme da se upustite u avanturu zvanu: kruh iz vlastite proizvodnje.

Kemijski pilinzi isto kao i klasični enzimski imaju cilj ukloniti suhe i odumrle ... II KOMPLET: AKO SE USUDITE + AKO POŽELITE + AKO PREVARITE 54 Broj stranica: 376, 360, 376 Godina izdanja: 2017. Ako ne poželite djeci pokloniti psa nakon ovih prizora, onda ste sigurno mačka Piše K.L. , 01.

POVEZANE KNJIGE