Žena prije mene

Žena prije mene - Dugdall, Ruth | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dugdall, Ruth
DIMENZIJA
9,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Žena prije mene.pdf
ISBN
5576440904005

OPIS

Emma Hatcher ima sve: ljepotu, supruga koji je voli i zdravog sina. Ali to će imati samo dok joj se ne dogodi užasna tragedija za koju će biti osumnjičena jedna druga žena, žena koja nema ništa: ni ljepotu, ni supruga, žena koja je nedavno izgubila i tek rođeno dijete. Ta žena zove se Rose i zbog zločina koji nikad nije priznala morat će provesti pet godina iza rešetaka. Rose dijeli samo nekoliko tjedana od slobode, a službenica Cate, zadužena za njezinu uvjetnu kaznu, mora odlučiti je li se Rose pokajala za djetetovu smrt ili bi, ipak, u slučaju otpusta mogla predstavljati prijetnju društvu. Cate je uvučena u slučaj i počinje sumnjati u vlastitu prosudbu. Gdje je granica između ljubavi i opsesije, je li pravda uopće dostižna i, ako je to moguće, kojim sredstvima? Roman Ruth Dugdall Žena prije mene postao je odmah po svom objavljivanju veliki hit. Oduševljeno ga je prihvatila i publika i kritika, a ubrzo je osvojio i dvije ugledne nagrade koje se dodjeljuju najboljim kriminalističkim ostvarenjima: nagradu Luke Bitmead i nagradu Udruženja pisaca kriminalističkih romana za najbolji prvi roman.

Mnoge žene udaju se u tridesetima i imaju već nekoliko veza iza sebe prije nego se vežu za sva vremena. Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi. Saznajte više. Žena koju je volio prije mene.

... "To svakako nije u redu i ja se ne bih cijepio preko reda. Cijepljenje preko reda pretpostavlja da imaš neku vezu pa ćeš se cijepiti.

POVEZANE KNJIGE