Istina o Lukreciji Borgi

Istina o Lukreciji Borgi - Plaidy, Jean | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Plaidy, Jean
DIMENZIJA
6,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Istina o Lukreciji Borgi.pdf
ISBN
9919728422794

OPIS

Istina o Lukreciji Borgiji donosi uzbudljivu priču o Lukreciji Borgiji iz pera jedne od najvećih autorica povijesnih romana. U dobi od tek osamnaest godina, Lukreciju Borgiju, zamamnu papinu kćer, život je već ošinuo sramotom i tragičnim gubitkom. U dekadentnome rimskom društvu 15. stoljeća nasilje je običajena pojava, a od zloglasne obitelji Borgia sablazan nikada nije daleko. Nakon surovoga umorstva brata Giovannija, Lukrecija shvaća da mora izgraditi vlastiti život ako se kani istrgnuti iz korumpiranoga svijeta s kojim je povezana njezina obitelj. Nada se sreći sa suprugom Alfonsom. No njezin je brat Cesare čvrsto odlučio zadržati je u svojoj blizini. Doskora će se naći rastrgana između duboke ljubavi prema bračnome drugu i odanosti prema Cesareu, čovjeku koji je već jednom pokazao svoju surovost i neće oklijevati da to opet učini… U romanu Istina o Lukreciji Borgiji autorica nam otkriva istinu o papinoj izvanbračnoj kćeri i odnosima unutar zloglasne, beskrupulozne obitelji Borgia.

Nada se sreći sa suprugom, no njezin je brat Cesare čvrsto odlučio zadržati je u ... Uzbudljiva priča o Lukreciji Borgiji iz pera jedne od najvećih spisateljica povijesnih romana Jedna od najznačajnijih spisateljica povijesnih romana u 20. st., autorica Gospe od sedam brežuljaka i Žene zmije, u ovoj uzbudljivoj priči otkriva nam istinu o papinoj izvanbračnoj kćeri i odnosima unutar zloglasne, beskrupulozne obitelji Borgia..

Nakon surovog umorstva brata Giovannija ... Nakon surovoga umorstva brata Giovannija, Lukrecija shvaća da mora izgraditi vlastiti život ako se kani istrgnuti iz korumpiranoga svijeta s kojim je povezana njezina obitelj. Nada se sreći sa suprugom Alfonsom, no njezin je brat Cesare čvrsto odlučio zadržati je u svojoj blizini.

POVEZANE KNJIGE