Vrijeme na Jadranu

Vrijeme na Jadranu - Vučetić, Narko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vučetić, Narko
DIMENZIJA
9,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme na Jadranu.pdf
ISBN
6240820902449

OPIS

Ova knjiga, s podnaslovom Meteorologija za nautičare, pisana je s namjerom da bude nezaobilazan dio biblioteka na brodicama i jahtama koje plove Jadranom te da posluži kao meteorološki priručnik njihovim posadama i kormilarima. Čitajući ju, saznat ćete mnogo o vjetrovima Jadrana, opasnostima u koje vas mogu dovesti nevere i fortunali, o lokalnim predznacima vremena te mudrosti pučke meteorologije. Upoznat ćete posebnosti vremenskih prilika različitih jadranskih akvatorija. Naučit ćete čitati meteorološke karte, pravilno i s razumijevanjem slušati vremensku prognozu, surfati po meteorološkim sajtovima, a sve to učinit će vašu plovidbu spokojnijom i sigurnijom. Istodobno, uživat ćete jer Vrijeme na Jadranu čita se poput romana o običajima, iskustvu i plovidbi hrvatskih ribara i pomoraca kojima su o poznavanju i uvažavanju vremenskih prilika ovisili i imovina i život.

Kliknite v meniju na vrhu strani! Vrijeme 15 dana unutrašnjost Zagreb, Osijek, Slavonski Brod, Karlovac, Varaždin, Vrijeme 15 dana Istra Uglavnom tiho, još u početku na jugu Jadrana sjeverozapadni vjetar 4-12 čvorova. More 1-2, još u početku na jugu Jadrana ponegdje 3.

online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu u subotu će doći do prolaznog naoblačenja uz mjestimice malo kiše, uglavnom na zapadu, dok će u Dalmaciji prevladavati većinom sunčano vrijeme, u prvom dijelu dana još ponegdje uz maglu, prognoza je Državnog hidromet Mjestimične kiše u zapadnim krajevima Hrvatske, ponajprije na sjevernom Jadranu, vrlo će vjerojatno biti već od danas, a od srijede gotovo posvuda u Hrvatskoj. To će u većini krajeva značiti kraj ovog suhog razdoblja, mjestimice za ovu godinu i rijetko dugotrajnog suhog. VRIJEME U NEDJELJU Na Jadranu olujna bura, vjetar zatvorio dio autoceste.

POVEZANE KNJIGE