Izborna šutnja

Izborna šutnja - Hedl, Drago | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hedl, Drago
DIMENZIJA
7,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Izborna šutnja.pdf
ISBN
1802171124725

OPIS

Izborna šutnja Drage Hedla, ponajboljeg hrvatskog novinara, sadrži sve što treba sadržavati krimić: dobru, dugu priču na 350 stranica i paralelnu montažu događaja svojstvenu modernoj naraciji. Pisac sjajno gradi zloslutnu atmosferu koja vodi do zločina u jednom malom gradu, tempo pripovijedanja i suzdržan stil odaju ozbiljnog majstora, a ambijent je novinarski precizno definiran. Mjesto događaja nije neki bezimeni grad u Panoniji, već Osijek, a postupak policije i pravosuđa točno, znalački opisan. Sve je tu stvarno, osim likova, koje stvarnost kontaminira pa postaju realni junaci jedne političke drame. “Roman Izborna šutnja je poput fatamorgane u Sahari hrvatske književnosti, gdje poigravanje s obrascima žanra najčešće proizvodi bastarde, pretenciozne, prizemne storije, koje samo glume kriminalistički roman. Na omotu Hedlove Izborne šutnje bi trebalo pisati: ovo nije hrvatski krimić, ovo je istinski krimić koji se odmah može pretočiti u skandinavsku televizijsku seriju.” Denis Kuljiš “Izborna šutnja Drage Hedla vješto je i intrigantno ispričana priča o svijetu političara i narkomana, pedofila i plaćenih ubojica, sumnjivih poduzetnika i njihovih mutnih poslova i bešćutnog društva koje ne pokazuje ni trunku empatije prema nemoćnima. To je priča o svijetu u kojem upravljaju najniže strasti, a upleteni su spremni posegnuti za mračnim metodama da bi ostali neotkriveni.” Ivica Vrkić

Pisac sjajno gradi zloslutnu atmosferu koja vodi do zločina u jednom malom gradu, tempo pripovijedanja i suzdržan stil odaju ozbiljnog ... Izborna šutnja traje do nedjelje u 19 sati, odnosno do zatvaranja birališta. DIP poziva na izbornu šutnju .

To je priča o svijetu u kojem upravljaju najniže strasti, a upleteni su spremni posegnuti za mračnim metodama da bi ostali ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Izborna šutnja autora Hedl, Drago. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Od ponoći je u Hrvatskoj na snazi izborna šutnja koja će trajati do nedjelje, 22.

POVEZANE KNJIGE