Maša i gosti

Maša i gosti - Pilić, Sanja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
7,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i gosti.pdf
ISBN
5679168335109

OPIS

MAŠA I GOSTI je vesela i zabavna priča o djevojčici Maši omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić. Maša se voli družiti i željela bi što češće odlaziti u goste, ali njezini su roditelji prezauzeti i nema je tko voditi. Zato će Maša u goste krenuti sa psom. A kad se pas izgubi i Maša ga krene tražiti, započet će prava pustolovina… I ova priča o malenoj i znatiželjnoj Maši pogodna je za početnike u čitanju. Velika i lako čitljiva slova iz knjižice Maša i gosti prilagođena su početnicima u čitanju, a priču prate i atraktivne ilustracije u boji poznatog ilustratora Nike Baruna.

Prva slikovnica u serijalu „Maša i gosti" objavljena je 2001., a ove godine iz Mozaik knjige stigla je i najnovija, osamnaesta po redu, „Maša i zima". Maša je vesela, razigrana… Maša je osnivač „nemoj me" podcasta, a osim toga vodi svoj poznati YouTube kanal, ali i Instagram profil Mashin´ the Beauty, na kojima broji skoro 100.000 pratitelja.

5674 Prodajem knjigu sa slike u cijenu nije uračunata poštarina šaljem tiskom ili postom te može ... Maša i medvjed: kulinarska groznica (Masha & Bear Cooking Dash ): Za Mašu će ovaj dan biti problematičan, namjerava nahraniti sve svoje prijatelje i stanovnike dvorišta na deponiju. Medvjed je nemirnoj djevojčici dao potpunu slobodu djelovanja, a novopečena kuharica sprema se ugostiti Mishkinu kuhinju. Ma ti gosti uvijek nešto zapetljaju...

POVEZANE KNJIGE