Psihodijagnostika

Psihodijagnostika - Rorschach | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rorschach
DIMENZIJA
8,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihodijagnostika.pdf
ISBN
8618265890345

OPIS

Ova je knjiga prvi put izašla prije sedamdeset i jednu godinu. Godinu dana nakon toga, 2. travnja 1922. godine njezin je autor, u međuvremenu svjetski poznat izumitelj “Rorschachova testa”, umro u 37. godini života. Za sedamdesetu godišnjicu smrti Hermanna Rorschacha, 1992. godine objavljuje se sadržajno nepromijenjeno i posebno opremljeno 11. izdanje Psihodijagnostike. U tekstu je opisana metodika i privremeni rezultati jednog psihološkog eksperimenta, koji se unatoč svojoj jednostavnosti pokazao vrijednim i kao test za ispitivanje i kao test za istraživačke svrhe. Unaprijed treba reći da cijeli rad ima pretežno empirijski karakter. Pitanja od kojih polaze prvi pokusi ove vrste (1911) bila su bitno drugačije naravi od onih koji su se u daljnjim pokusima nametnula. Zaključke do kojih se dolazi ovim eksperimentom treba stoga smatrati više nalazima nego teorijskim izvedenicama. Teorijski temelji ovog pokusa još su u samom začetku.

Psihodijagnostika Josipa Bergera, je važan udžbenik za studente psihologije i drugih srodnih oblasti, ali je i i više toga - ona spada u najreferentniju literaturu za svoju oblast. HRVATSKA PSIHOLOŠKA KOMORA Drniška 20 • 10 000 Zagreb tel.: 01-3014-001 • fax: 01-3013-815 www.psiholoska-komora.hr KATALOG PSIHODIJAGNOSTIČKIH SREDSTAVA Josip Berger PSIHODIJAGNOSTIKA. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži PSIHODIJAGNOSTIKA DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJUmr.spec.Tatjana Žižekstručni suradnik psiholog mentorCentar za odgoj i obrazovanje Čakovec PRVO RAZDOBLJE RAZVOJA TESTOVA I POSTUPAKA TESTIRANJA U REPUBLICI HRVATSKOJ OD 1912.

Internistička opća ambulanta: Radno vrijeme ambulante: Pon-pet 7:30-15:30h. Rad s pacijentima: 08:30-14:30h . Josip Berger: Psihodijagnostika (P4) Dobrodošli na stranice Antikvarijata Biblos, Palmotićeva 28, Zagreb (križanje Palmotićeve i Đorđićeve ulice) Poštovani i dragi kolege psiholozi, Pozivamo vas na online skup "Online psihodijagnostika djece i mladih: Mogućnosti i izazovi" koji će se održati u utorak 24.

POVEZANE KNJIGE