Kako svaku tvrtku izvući iz krize?

Kako svaku tvrtku izvući iz krize? - Lovett, David | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lovett, David
DIMENZIJA
5,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako svaku tvrtku izvući iz krize?.pdf
ISBN
5944124673938

OPIS

Kad tvrtke posluju tako loše da se neuspjeh može smatrati sigurnim, samo ih promjena smjera poslovanja može vratiti na put učinkovitosti i profitabilnosti. Predsjednici uprava, izvršni direktori, »liječnici tvrtki«, konzultanti i komercijalni bankari (kao i ulagači koji prate kako radi tvrtka koja se zatekla u problemima) mogu preobraziti njenu učinkovitost putem uviđanja temeljnih načela. »Ovo je ambiciozna knjiga koja pokriva čitav raspon problema koji se pojavljuju u projektima promjene smjera poslovanja i poboljšanja učinkovitosti. Pruža čitatelju jasne uvide koji će mu pomoći u stvaranju i primjeni učinkovite promjene smjera poslovanja.« Peter Smitham, menadžer, Schroder Ventures »Dobro pripremljen praktični vodič za procese koji se pojavljuju pri svakom spašavanju tvrtki koje bi inače propale – ova knjiga treba postati obvezna literatura za sve profesionalce i direktore koji vode ili savjetuju tvrtke.« Louis Franks, investicijski bankar, HSBC Investment Bank »Sveobuhvatna i logička analiza problema s kojima se suočavaju tvrtke koje se zateknu u situaciji nužne promjene smjera poslovanja … Promjena smjera poslovanja traži menadžment velike snage.« Ian Hay Davison, predsjednik uprave, M. D. I. S. plc »Vjerujem kako će ova knjiga Stuarta Slattera i Davida Lovetta postati priznat i nezaobilazan priručnik za upravljanje promjenom smjera poslovanja … koja će se moći naći u prvoj ladici radnog stola svakog poslovnog čovjeka.« Bill McGrath, direktor tvrtke British Gas Energy Centres

U košaricu. Knjige Kako postati vampir - Amy Gray.

Osnovni preduvjet izlaska Hrvatske iz krize jest da se na narednim (redovnim ili izvanrednim izborima) smjeni postojeća vlast na nivou države. Prije izbora, postavlja se kao povijesni i politički imperativ - prethodno bezuvjetno ujedinjenje svih hrvatskih demokratskih ... U uvodnom poglavlju svoje knjige „Kako svaku tvrtku izvući iz krize", Slatter i Lovett, specificirali su 13 uzroka - 10 unutarnjih i 3 vanjska, koja su se kroz razne istraživanja prepoznala ključnima za krize i propadanje poslovnih subjekata. #Uljanik #Đuro Đaković #RIZ-Odašiljači #Meiso #stečaj #Nikola Nikšić #Kako svaku tvrtku izvući iz krize? #Stuart Slatter #David Lovett.

POVEZANE KNJIGE