Dvadeseta supruga, t.u.

Dvadeseta supruga, t.u. - Sundaresan, I. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sundaresan, I.
DIMENZIJA
6,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvadeseta supruga, t.u..pdf
ISBN
3052955745593

OPIS

Knjiga ‘Dvadeseta supruga’, indijske spisateljice Indu Sundaresanje čaroban povijesni ep o velikoj strasti i pustolovini. Ovaj debitantski roman priča zanimljivu priču o jednoj od najkontroverznijih indijskih carica – Mehrunnisi, ženi čija je briljantnost i odlučnost trijumfirala nad brojnim preprekama i čija je ljubav oblikovala smjer mogulskog carstva.Vješto spajajući teksture povijesne stvarnosti s bogatim i senzualnim prizorima jedne bezvremenske bajke, ‘Dvadeseta supruga’ osvaja čitatelja Mehrunnisinom nepobjedivom ljubavi prema princu Salimu i neobičnom sudbinom žene – legendom svoga vremena – koja je bila sve, samo ne izgubljena u povijesti i zaboravljena. Indu Sundaresan, rođena i odrasla u Indiji došla je u Sjedinjene Američke Države na poslijediplomski studij. ‘Dvadeseta supruga’ njezin je prvi roman. Priču o Mehrunnisi nastavlja u romanu ‘Gozba ruža’, koja će uskoro izaći u izdanju Atria Booksa. Živi u Bellevueu, državi Washington. Prošle godine u izdanju Naklade Ljevak izašao je njezin roman ‘Sjaj tišine’.

Irena Todorović - Kako je Nikola dobio brata? Irena Vrkljan - Marina ili ... Full text of "Arapski jezik za 6 razred osnovne skole" See other formats IV n/lts i tr4 U A Cl"7^\/ip V A 4: . -,- V^: ^ '- E- " : - zr - i: 1 Izdavac: Za izdavace Urednici: Federacija Bosne i Hercegovine Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Izda va £ka kuca Ljilja n, Sa raje vo Prof.

Rano na svadba utide, Gospodsko ... Haubica je transportirana u jednom ili dva dijela sa konjskom zapregom. Rastojanje između točkova bila je 1.650mm, tako da je bila idealna za slabu cestovnu mrežu na tom području.

POVEZANE KNJIGE