Prosvijetljeni Zagorci

Prosvijetljeni Zagorci - Ceretinski pl.Stjepan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ceretinski pl.Stjepan
DIMENZIJA
10,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Prosvijetljeni Zagorci.pdf
ISBN
5437057989595

OPIS

Krajputaš, mutikaš, bezgruntaš, pajdaš pri jelu i pilu, kroner (onaj kaj piše kroniku, usput si nekaj i spije), spletkar i razvratnik, liječeni, politikant, anarhist, vitez i pračlovek, plemeniti fačuk od nekog grofa, autist, nepodoben, uobražen, kvaran i nemaran! Kaj je od svega toga ili je sve zajedno nigdo ne zna! Sigurno je jedno: iza Stjepana pl. Ceretinskog krije se bloger.

Jedino kaj je ostalo odprto bilo je ono - kak se veli - gdo se izlučuje. Riječ je o promociji knjige "Prosvijetljeni Zagorci (blog kronerologija)" Stjepana pl. Ceretinskog (što je pseudonim, a autora će pažljiviji čitatelj knjige, blogova navedenih na kraju knjige te pratitelj događanja u stubičkom kraju zadnjih godinu dana - relativno lako odgonetnuti). Metelwin digitalna knjiznica - digitalizirane knjige.

u 20:35 Dugoročna prognoza: Kakvo nas proljeće očekuje?; 02.03.2021. u 20:01 Do sada se na službenoj stranici za cijepljenje registriralo 30.142 ljudi; 02.03.2021.

POVEZANE KNJIGE