Razumijevanje djece s ADHD sindromom i pružanje potpore

Razumijevanje djece s ADHD sindromom i pružanje potpore - Cooper, P. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cooper, P.
DIMENZIJA
5,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Razumijevanje djece s ADHD sindromom i pružanje potpore.pdf
ISBN
5099128580133

OPIS

Ova knjiga proizlazi izravno iz stvarnih iskustava u razredu i obiteljskom domu te istražuje realnost življenja s ADHD-om i utvrđuje kako učinkovite strategije kontrole mogu poboljšati dječje ponašanje unutar i izvan učionice. Iz sadržaja: Razumijevanje ADHD sindroma; Iskustva s ADHD sindromom; ADHD i lijekovi: kratko razmatranje dokaza; ADHD i škole; Nužnost suradničkog rada; Modeli suradničkog rada; Intervencije u obrazovnom procesu kod ADHD sindroma; Prijedlozi za razmišljanje; Dodatak: Dijagnostički kriteriji za Deficit pažnje/Hiperaktivni poremećaj (ADHD).

čitanja roditelja i djece, postiže se kod djece osjećaj da su roditelji ... 5. Lesley Hughes i Paul Cooper: Razumijevanje djece s ADHD sindromom i pružanje potpore : strategija za nastavnike, roditelje i ostale stručnjake.

Razumijevanje djece s ADHD sindromom i pružanje potpore. Jastrebarsko, Naklada Slap.

POVEZANE KNJIGE