Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo?

Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo? - Neukirchen, Heide | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Neukirchen, Heide
DIMENZIJA
4,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo?.pdf
ISBN
9571709368324

OPIS

U ovom iznimnom priručniku koji će vas istovremeno i šokirati i oduševiti novinarka Heide Neukirchen kritički propituje praksu razvijanja lijekova i za nas ima uznemirujuću poruku: napredak medicine koče bizarna birokracija i naši vlastiti strahovi. A žrtve su uvijek pacijenti. Uvjerljivo i razumljivo opisuje postupak razvijanja lijekova: sjedila je u ambulantama kliničkih liječnika, razgovarala s odvjetnicima, putovala u ambiciozna istraživačka središta Indije i Kine, čak se podvrgnula kliničkom ispitivanju lijeka u Njemačkoj. Uvodi nas u svijet o kojem gotovo ništa ne znamo, a koji se odnosi na sve nas!

Vjerovali ili ne, čak 85 posto svjetske populacije dobiva lijekove od drveća. Čak i u modernim društvima u kojima se više vjeruje farmaceutskim tvrtkama, čak 40 posto tvari za lijekove i ostalo dolazi od drveća.

Akcijska ponuda (328) Alternativne knjige (909) II HEIDE NEUKIRCHEN: ZAŠTO NE DOBIVAMO LIJEKOVE KOJE TREBAMO NOVO, Izdavač: Mozaik knjiga Godina izdanja: 2010 Broj Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo? : pacijenti i liječnici u raljama birokracije / Heide Neukirchen ; [s njemačkog preveo Petar Holendalen]. Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo? Cijena: 119,00 kn: Trenutno nedostupno. Za više informacija molimo kontaktirajte nas na +385 1 4846 197 ili [email protected] ... zaŠto ne dobivamo lijekove koje trebamo zaŠto ne dobivamo lijekove koje trebamo zaŠto ne dobivamo lijekove koje trebamo zaŠto ne dobivamo lijekove koje trebamo.

POVEZANE KNJIGE