Zašto se život ubrzava što smo stariji

Zašto se život ubrzava što smo stariji - Draaisma, Douwe | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Draaisma, Douwe
DIMENZIJA
8,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto se život ubrzava što smo stariji.pdf
ISBN
7663370828525

OPIS

Je li istina ono što je jednom napisao Cees Nooteboom, da je „sjećanje poput psa koji legne gdje mu se prohtije“? Kamo su nestala duga, dokona ljeta našeg djetinjstva? Kako to da s godinama vrijeme naizgled prolazi sve brže, izmiče nam, a u starosti značajni događaji iz naše daleke prošlosti mogu djelovati tako živo i stvarno kao da su se zbili jučer? U ovoj očaravajućoj i mudroj knjizi autor istražuje prirodu autobiografskog sjećanja, dotiče se neobičnih fenomena kao što je déjà vu, iskustvo ljudi koji su bili na pragu smrti, učinak ekstremnih trauma na pamćenje i mnogih drugih Knjiga “Zašto se život ubrzava što smo stariji” prevedena je također na broj ne jezike i prodana u preko 100 000 primjeraka. Osvojila je četiri nagrade u Nizozemskoj i 2005. ušla u najuži izbor za Aventis Prize, najprestižniju svjetsku nagradu koja se dodjeljuje djelima iz popularne znanosti.

Opis; Recenzije (0) Delivery and Returns Information; Opis. Zašto se Život ubrzava što smo stariji: O autobiografskom sjećanju Draaisma, D., 2008, Zagreb: , 2008, Zagreb: Zašto se Život ubrzava što smo stariji : O autobiografskom sjećanju (2008) Pagina-navigatie: Main; Save publication. Save as MODS; Export to Mendeley; Save as EndNote; Export to RefWorks; Title: Zašto se Život ubrzava što smo stariji : O autobiografskom sjećanju: Author: Draaisma, D.

Kažemo u sebi: ovo moram zapamtiti, ovaj trenutak želim zadržati, ovaj pogled, osjećaj, ovaj dodir - i za nekoliko mjeseci ili čak nakon nekoliko dana primijetimo da ne možemo više prizvati sjećanje, u boji, mirisu, okusu kojem smo se nadali. Knjiga "Zašto se život ubrzava što smo stariji" prevedena je također na broj ne jezike i prodana u preko 100 000 primjeraka. Osvojila je četiri nagrade u Nizozemskoj i 2005.

POVEZANE KNJIGE