Ne patim više zbog ljubavi

Ne patim više zbog ljubavi - Etxebarria, Lucia | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Etxebarria, Lucia
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne patim više zbog ljubavi.pdf
ISBN
8000524379763

OPIS

Lucia Etxebarria pomiješala je psihoanalizu, psihologiju, filozofiju, sociologiju, književnost, postfeminističku kritiku, autobiografski diskurs s ovećom dozom humora kako bi poduzela osobnu i književnu ekspediciju u područje ljubavnih jada, što je naposlijetku rezultiralo knjigom za žene i muškarce, za lezbijke, homiće i heteroseksualce, za mlade i ne tako mlade… za sve one kojima je dosta patnje i jalovih jadikovki. U njoj nam pripovijeda kako je prestala patiti zbog ljubavi i kako i ti to možeš. Jer ti to zaslužuješ. Knjiga koja će riješiti tvoje sentimentalne probleme… Barem djelomično.

Primila sam izuzetno puno Porina i svih nagrada kroz svoj profesionalni vijek. Osim što pjevaju o ljubavi, ovi su dečki i pravi romantici. ''Pa jesu, ne bi bili Ljubavnici, to je bio onaj prvi uvjet kad smo slagali bend.

Rezultati pretrage. Prikaži sve LUCIA ETXEBARRIA: Ne patim više zbog ljubavi.U ovoj je knjizi Lucia Etxebarria upotrijebila psihoanalizu, psihologiju, filozofiju.

POVEZANE KNJIGE