Čudesna arhitektura – interaktivna 3D knjiga

Čudesna arhitektura – interaktivna 3D knjiga - INTERAKTIVNE 3D KNJIGE | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
INTERAKTIVNE 3D KNJIGE
DIMENZIJA
3,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesna arhitektura – interaktivna 3D knjiga.pdf
ISBN
5879735311927

OPIS

Voliš li knjige, ali i tehnologiju? Ovo je savršena knjiga za tebe! Klikni i nauči! * Interaktivne 3D knjige Edukativna izdanja iz serije interaktivnih 3D knjiga koja su pred vama savršen su spoj tiskane knjige i dodatnih digitalnih sadržaja. Omogućuju čitanje o zanimljivim temama s područja tehnologije, znanosti, povijesti i arhitekture, a skeniranje kodova otvara mogućnost istraživanja i otkrivanja virtualnih prizora i svjetova. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi, ova je serija knjiga idealna za upotrebu u školi i kod kuće. Čudesna arhitektura namijenjena je svim ljubiteljima povijesti, arhitekture i umjetnosti. Onima koji se tek upoznaju s postignućima graditeljskog umijeća pružit će opširan uvod u ovaj fantastičan svijet, a iskusnijim će poznavateljima ponuditi sasvim nov pogled na neke od najvažnijih arhitektonskih spomenika čovječanstva. Ova ilustrirana pustolovina vodi nas tisućama godina unatrag, u doba nastanka Stonehengea i drevnih civilizacija Egipta i Babilona. S pomoću preciznih i informativnih 3D animacija otkrivamo jedinstvene spomenike Uskršnjeg otoka, stoljetnu izgradnju Kineskog zida i veličanstvene grčke i rimske antičke hramove, a posljednji dio knjige upoznaje nas s arhitektonskim ostvarenjima suvremenog doba od kojih zastaje dah. Ostale interaktivne 3D knjige iz serije: • Životinje iz prošlosti – interaktivna 3D knjiga • Ljudsko tijelo – interaktivna 3D knjiga (datum izlaska 6. 5. 2019.) • Dosegnuti zvijezde – interaktivna 3D knjiga (datum izlaska 27. 5. 2019.) • San o letenju – interaktivna 3D knjiga (datum izlaska 10. 6. 2019.)

Pročitajte više. Čudesna arhitektura-interaktivna 3D knjiga 13,60 KM Kupi artikl Mozak - knjiga s aplikacijom za proširenu stvarnost 19,15 KM Kupi artikl ... San o letenju - interaktivna 3D knjiga (Školska knjiga, Zagreb, 2019.) Ovih je dana iz tiska izašla još jedna knjiga iz serije Interaktivne 3D knjige, ovaj put na temu letenja. Kao i ostali naslovi iz toga niza (Životinje iz prošlosti, Ljudsko tijelo, Dosegnuti zvijezde,Čudesna arhitektura) namijenjena je mlađim čitateljima.Njima će se vjerojatno dopasti dodatna Interaktivne i 3D knjige VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA ŠKOLSKU 2020/2021.

Opis: Voliš li knjige, ali i tehnologiju? Ovo je savršena knjiga za tebe! Klikni i nauči! ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Čudesna arhitektura - interaktivna 3D knjiga autora INTERAKTIVNE 3D KNJIGE. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Čudesna arhitektura.

POVEZANE KNJIGE