Istraživač

Istraživač - Rundell, Katherine | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rundell, Katherine
DIMENZIJA
5,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Istraživač.pdf
ISBN
1002226905442

OPIS

Nagrada Children’s Book Prize Nagrada Costa Children’s Book Award 2017 Nagrada London Book Fair Children’s Travel Book of the Year Dječja knjiga godine po izboru Sunday Timesa Dječak Fred putuje avionom šesterosjedom iz brazilskog grada Manausa u Englesku kad pilotu pozli i avion se sruši u gusto ¬zelenilo Amazonske prašume. Došavši k sebi, Fred shvati da je osim njega preživjelo još troje djece: Con, Lila i Max. Izgubljeni i bez nade da će ih pronaći, kreću u potragu za hranom i skloništem. Uskoro otkriju nešto što im govori da nisu sami u ovom dijelu prašume.?

Došavši k sebi, Fred shvati da je osim njega preživjelo još troje djece: Con, Lila i Max. Izgubljeni i bez nade da će ih pronaći, kreću u potragu za Ekonomist istraživač za financijsku stabilnost (m/ž) Tko smo? Direkcija za financijsku stabilnost analizira sistemske rizike koji mogu ugroziti stabilnost financijskog sustava i oblikuje makrobonitetne mjere kojima nastoji spriječiti njihovu pojavu i širenje te ojačati otpornost ukupnoga financijskog sustava. Istraživač koji je pronašao Titanic, ponovno u akciji! Zanimljivosti.

za trgovinu i usluge, Zagreb. - posao.hr Pronađite ili ponudite posao, kreirajte životopis ili pronađite pravog zaposlenika za otvoreno radno mjesto u vašem poduzeću. 'Istraživač' Katherine Rundell će mlade čitatelje uvući u vrtlog vratolomnih pustolovina, i prenijet će ih u čaroban svijet gdje mogu plivati s dupinima, kušati tarantulu i otkriti ruševni grad...

POVEZANE KNJIGE