P.S. Volim te

P.S. Volim te - Ahern, Cecelia | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ahern, Cecelia
DIMENZIJA
4,79 MB
NAZIV DATOTEKE
P.S. Volim te.pdf
ISBN
9354293455628

OPIS

Holly i Gerry imali su vrlo jednostavan plan: ostati zajedno do kraja života. Neki ljudi čekaju cijeli svoj život kako bi pronašli srodnu dušu. Holly i Gerry nisu dugo čekali. Vole se od djetinjstva, znaju sve jedno o drugome, završavaju jedno drugome rečenice. Ne odvajaju se. I nikako se ne mogu zamisliti jedno bez drugoga. No život je zamislio nešto drugo. Gerry je umro ostavivši Holly posve slomljenu, ali ostavio joj je i pisma. Po jedno pismo za svaki mjesec u godini. Svako je pismo potpisao riječima „P. S. Volim te“. Holly ih otvara i, čitajući ih, polako uspijeva stati na noge. Višemilijunski hit „P. S. Volim te“ prvijenac je irske spisateljice Cecelije Ahern koji ju je lansirao u orbitu najslavnijih i najvoljenijih suvremenih spisateljica. Cecelia je dosad napisala 18 knjiga od kojih je 15 prevedeno na hrvatski. Godine 2019. Cecelia Ahern napisala je i dugoočekivani nastavak ovog sjajnog romana – „Klub P. S. Volim te“.

S. Volim te topla je, dirljiva i inspirativna priča o ljubavi, smrti, žalovanju, opraštanju i nadi.

Log In P.S. I Love You movie clips: http://j.mp/1L6dhibBUY THE MOVIE: http://j.mp/sKHLmsDon't miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6prCLIP DESCRIPTION:A... Dugo sam odgađala pročitati "P.

POVEZANE KNJIGE