Ponoćna crta, KDS plus

Ponoćna crta, KDS plus - Child, Lee | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponoćna crta, KDS plus.pdf
ISBN
2826690778031

OPIS

Reacher se zatekao u gradiću u američkoj saveznoj državi Wisconsin. U izlogu jedne zalagaonice ugleda ženski prsten s oznakom vojne akademije West Point 2005. Bila je to vrlo nezgodna godina za stjecanje diplome: dogodio se tada Irak i Afganistan. S unutarnje strane prstena ugravirani su inicijali. Reacher se zapita kakva je nesreća natjerala vlasnicu da se odrekne takve uspomene. I to je dovoljan razlog za akciju. Reacher odluči pronaći ženu i vratiti joj teško zarađeni prsten. Tako započinje opasno putovanje koje vodi Reachera kroz američki Srednji Zapad, od opskurnih kafića do blatnih raskršća u pustopoljinama. Susreće se s bikerima, murjacima, varalicama, bilderima i nestalim osobama u odijelima i kravatama usred pustoši Wyominga. Što dublje kopa, to veće smeće izlazi na vidjelo. Riječ je o opakoj zločinačkoj udruzi. Za svakog postoje crte koje na valja prelaziti. Za svakog, osim za Jacka Reachera.

Navštivte nás a vyberte si nářadí jako jsou pily, brusky, spojovací materiál a mnoho dalšího Ponúkame vám ako autorizovaný predajca Sekacie nástroje SDS-plus. Doktor Kladivo nie je len bedňa svalov, ale tiež odborných znalostí pre začiatočníkov a profesionálov. Hlavné významy PDS Nasledujúci obrázok predstavuje najčastejšie používané významy PDS.

Odredi po Ništa Popularnosti Prosječnoj ocjeni Datumu dodavanja Cijena: manje do veće Cijena: veće do manje. Po cijeni Ponoćna crta je odlična knjiga autora Lee Child.

POVEZANE KNJIGE