Snježna kraljica

Snježna kraljica - Hans Christian Andersen | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hans Christian Andersen
DIMENZIJA
4,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Snježna kraljica.pdf
ISBN
2223519431352

OPIS

Snježna kraljica letjela je s njim visoko iznad crnih oblaka, a vjetar je hučao i zavijao kao da pjeva drevne pjesme. Kay pogleda kraljicu. Bila je tako lijepa, zapravo, nije mogao zamisliti pametnije i ljepše lice. Više mu nije izgledala kao da je od leda i nije se više bojao. Ilustracija: Ana Grigorjev

Služila se prljavim trikovima, zaledila bi im srca i obmanjivala ih da je zavole više od ikoga. Bila je sebična i htjela je nekoga da je bezuvjetno voli, bez da mora išta dati za uzvrat. Postoji samo jedan način na koji Gerda može spasiti svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći.

09.00 - 13.00 trening za žene na Zelenom spustu 12.00 postavljanje staze za žensku utrku (1. vožnja) 17.00 sastanak vođa ekipa za žensku utrku u Kristalnoj dvorani The Westin Zagreb Hotela 18.00 - 19.00 javno izvlačenje startnih brojeva za žensku utrku na klizalištu "Ledeni park" na Trgu kralja Tomislava - ulaz besplatan: […] Snježna kraljica s temom vječne borbe dobra i zla, ispričana je kroz doživljaje dječaka Kaija i djevojčice Gerde.

POVEZANE KNJIGE