Nemoguća djevojka

Nemoguća djevojka - Tyler, Anne | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tyler, Anne
DIMENZIJA
7,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Nemoguća djevojka.pdf
ISBN
2905525954457

OPIS

Kate Battista osjeća se zatočenicom vlastita života. Kako li je samo došlo do toga da se njezin život svodi na vođenje kućanstva i brigu o ekscentričnom ocu znanstveniku te umišljenoj mlađoj sestri? Ni na poslu nije bolje. U vrtiću u kojem radi djeca je vole, ali njihovi roditelji, kao ni stariji kolege, nisu baš oduševljeni njome. Kateina oca muče druge brige. Na pragu je velikog otkrića koje bi moglo pomoći milijunima. Postoji samo jedan problem: njegov sjajni asistent, Pjotr, uskoro će biti deportiran. A bez Pjotra sve je izgubljeno. Znanstvenik stoga smišlja plan zahvaljujući kojem bi asistent mogao ostati u zemlji. Kao uvijek, oslanja se na Kateinu pomoć. Samo je li ovaj put pretjerao u svojim zahtjevima? Američka spisateljica Anne Tyler, dobitnica Pulitzerove nagrade, u svojoj razigranoj romanesknoj preradi čuvene komedije “Ukroćena goropadnica”, postavlja pitanje bi li se suvremena žena ikad žrtvovala kao Shakespeareova Kate. Odgovor iznenađuje, baš kao i njezina Kate.

Anne Tyler. Kate Battista guši njen sopstveni život.

Njen djed, ujak i otac su veoma cijenjeni u selu i ugledni ljudi, ali djed je taj koji je glava porodice, i bez njegovog odobrenja ne smije se ništa uraditi. Pa tako ni lijepa ... Djevojka je bila od onih koje ostavljaju bez daha.

POVEZANE KNJIGE