Dinamo – nebo se plavi

Dinamo – nebo se plavi Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinamo – nebo se plavi.pdf
ISBN
4882933294714

OPIS

Dinamo: Nebo se plavi / Moj plavi spomenar Plavi paket prvo je u nizu izdanja kojima će Fokus nastojati popularizirati čitanje među mladima i sportašima. Čine ga kronika Dinama Nebo se plavi i knjižica aktivnosti za djecu Moj plavi spomenar. Monografija Nebo se plavi je najzabavnija kronika Dinama, od postanka do Europskog proljeća koja sadrži foto ekskluzive, te štiklece iz povijesti kluba. Moj plavi spomenar je izazov za najmlađe navijače.

u 21:05 24 komentara 19592 prikaza ... Dinamo: Nebo se plavi / Moj plavi spomenar je odlična knjiga autora . Knjiga pod nakladom Fokus komunikacije izdana je kao tvrdi uvez uvez.

U Moravskim Toplicama i jutros je bilo radno. Većina Dinamovih igrača ujutro je na "meniju ... FEŠTA ZA DINAMO Himnu 'Nebo se plavi' naučili su od riječi do riječi za tjedan dana , a dresove nam je poslao Dinamo, rekao nam je Zoran Jagec, voditelj misije u Tanzaniji... nebo se plavi bijeli se zagreb grad maksimir slavi prvi smo,prvi sad! plavi,plavi plavi,plavi iz naŠih grla sve je jaČi zvon! dinamo je pravi dinamo je pravi Šampion! * zastave plave viju se u zraku dinamu u Čast u slavu prvaku plavi,plavi plavi,plavi iz naŠih grla sve je jaČi zvon dinamo je pravi dinamo je pravi Šampion! 23.04.2008.

POVEZANE KNJIGE