Krhkija od sjećanja

Krhkija od sjećanja - Vrkljan, Sanela | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vrkljan, Sanela
DIMENZIJA
7,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Krhkija od sjećanja.pdf
ISBN
4830178356134

OPIS

Sanela Vrkljan u svojoj ljubavnoj lirici iskazuje sva stanja, sve mijene ljudskoga duha u uzaludnom pokušaju potpuna sjedinjenja s drugim – djetinji zanos, vjeru, požrtvovnost, razočaranje, relativizam, prkos, autodestrukciju, pa i svemirsko uranjanje u svijet, kada se u ekstazi niveliraju sve dvojbe. Riječ je o pjesmama koje su stilski veoma pitke, čitljive, s logičkim nadovezivanjima misli, a iznutra vrlo slojevite, promjenjive, često sa dramskim obratima od zanosa do poraza, od duhovnoga erosa do thanatosa. /…/ Sanela Vrkljan svojim će pjesmama osvojiti duše čitatelja, jer nisu pretenciozne, jer je bitne stvari izrekla „ljudskim” jezikom, jezikom srca koji je sam po sebi poezija, i to poezija što zalazi u sve nas. (Lada Žigo Španić)

Knjiga Sanele Vrkljan, zapravo, zbirka pjesama koja govori o ljubavi. Dakle, tema te zbirke pjesama je ljubav. Zbirka Krhkija od sjećanja je zbirka ljubavne i životne poezije.

Rođena otvorenih očiju, ja nepogrešivo predskazujem budućnost koja i nije ništa do li onoga što nam se odavno dogodilo. Nesposobna za ljubav i gorljiva u želji zauvijek tonuti u zagrljaju i vratu onoga koga zavolim.

POVEZANE KNJIGE