Nakon sloma

Nakon sloma - Ryan, Kendall | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
11,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Nakon sloma.pdf
ISBN
6888370129689

OPIS

Život Knoxa Bauera dosegao je točku s koje nema povratka. Bori se ispuniti prazninu u sebi, tražeći utjehu u krevetu s nepoznatim ženama. Kao skrbnik trojici mlađe braće, zna da tako dalje ne ide: treba im biti uzor, a u posljednje vrijeme samo je dokazao koliko je zapravo nesređen. U potrazi za promjenom, dolazi na sastanak Anonimnih ovisnika o seksu, gdje ga u iskušenje dovodi privlačna savjetnica McKenna. Dvadesetjednogodišnja McKenna traži načine da se iskupi. Nakon što je u stravičnoj automobilskoj nesreći izgubila oba roditelja, svjesna je da će si, bude li dovoljno dobra, možda moći oprostiti za ono što se dogodilo. Stekavši diplomu iz savjetovanja, počinje voditi skupinu ovisnika o seksu, gdje upoznaje izmučenog Knoxa, a njezin život postaje kompliciraniji nego što je očekivala. Nema vremena za zločestog dečka, koji je samo želi odvesti u krevet, ma koliko to njezino tijelo željelo. Popravljačica u njoj želi mu pomoći, ali vjerovanje Knoxovim istinskim motivima iziskuje više hrabrosti nego što je ona ima.

Foto: Guliver Image/Getty Images. NAKON problema s bivšim mužem i ocem, Britney Spears se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, 25-godišnjim modelom Samom Asgharijem na dodjeli nagrada The Daytime Beauty Awards u Los Angelesu. Njemačka vlada donijet će sljedećih dana odluku o kreditu niskobudžetnom avioprijevozniku Condoru koji ima problema s likvidnošću nakon sloma krovne kompanije Thomas Cook, objavio je u utorak ministar gospodarstva Peter Altmaier.

godine, kada je nakon završetka rata došlo do masovnih ubojstava i egzekucija zarobljenih vojnika, civila, svećenika, časnih ... Križari poznati i kao škripari je naziv za gerilske hrvatske grupe koje su preostale u Hrvatskoj nakon razbijanja vojnih postrojbi NDH, a koje su još neko vrijeme izolirano djelovale od 1945. do 1950.

POVEZANE KNJIGE